Du kan lyssna på e-ljudböcker från biblioteket på två olika sätt:

Appen Biblio Library

I Biblio finns bibliotekets alla e-ljudböcker. Appen är gratis och finns att hämta i App Store och Play Butik. En stor fördel med Biblio är att du kan lyssna på ljudböcker utan att vara uppkopplad mot internet. I listan ”Mina lån” kan du markera ljudboken som ”Gör tillgänglig offline”.

Gör så här för att ladda ner Biblio:

• Ladda ner appen i Play Butik eller App store.
  • Välj Bibliotek Huddinge i rullistan som visas när du öppnar appen.
  • Logga in med numret på ditt bibliotekskort eller personnummer och din pinkod.
  • Nu kan du söka upp en ljudbok du vill låna!

Biblio är helt synkad med bibliotekets övriga system. De ljudböcker du lånar i appen syns även under ”Mina lån” på webbplatsen.

Tips! Det kan vara svårt att få överblick över bibliotekets utbud av e-ljudböcker i Biblio. Därför rekommenderar vi att du först tittar på våra kategori- och tipslistor för e-ljudböcker på webbplatsen innan du söker upp boken i appen.

Lyssna via webbläsaren

Du kan också lyssna på e-ljudböcker strömmande via din webbläsare. Att lyssna strömmande betyder att du måste vara uppkopplad mot internet under tiden du lyssnar.

• Logga in på bibliotek.huddinge.se
  • Sök upp den e-ljudbok du vill låna.
  • Klicka på det format som passar din enhet. Exempelvis "Låna: Lyssna i Android" om du har en Android telefon eller surfplatta.
  • En spelare öppnas automatiskt och du trycker på play-knappen för att börja spela.
  • Om du vill fortsätta lyssna vid ett senare tillfälle finns e-ljudboken i "Mina lån" när du loggar in på webbplatsen. Spelaren fortsätter där du slutade senast.

Språk Språk