Begränsad service i tillfällig lokal

Just nu finns Flemingsbergs bibliotek i en tillfällig lokal på Röntgenvägen 3A i Grantorp. Här finns ett begränsat utbud av böcker och annan biblioteksservice.  


Öppettider 15 juni-23 augusti

Måndag 13.00-17.00
Tisdag 13.00-17.00
Onsdag 13.00-17.00
Torsdag 13.00-17.00
Fredag-söndag stängt

Avvikande:

Torsdag 18 juni 13.00-15.00
 

I det tillfälliga biblioteket kan du:

  • Läsa tidningar
  • Låna hem ett mindre urval av biblioteksböcker
  • Använda wifi, dator och kopiator
  • Få samhällsvägledning med ASK varje onsdag under bibliotekets öppettider. De hjälper dig med att fylla i blanketter, översättning, kontakt med myndigheter med mera. ASK (Arbete, samhälle och kommunikation) drivs av ABF Huddinge och arbetar med samhällsrådgivning på flera av Huddinges bibliotek.

Reserverade böcker kan tyvärr inte hämtas i det tillfälliga biblioteket. Vi hänsvisar då till huvudbiblioteket.

Kontakt

Epost: flemingsbergs.bibliotek@huddinge.se
Telefon: 08-535 337 22

Vad händer med bibliotekets nya lokaler i Fleminghallen?

Inflyttningen till Fleminghallen har pausats då ett avtal med hyresvärden inte har kunnat nås. Hyresnämnden avgjorde den 28 maj att Huddinge kommun inte har rätt att samla kultur- och fritidsverksamheterna i Flemingsberg i Fleminghallen. Kommunen har möjlighet att överklaga beslutet. På huddinge.se kan du läsa mer om Hyresnämndens beslut och ett uttalande från Anneli Fällman, kultur- och förvaltnings direktör. 

 

Lokalen på Röntgenvägen 3A i Grantorp, Flemingsberg

Språk

På gång

angle-left VIP-dag i Fleminghallen

Börja sommarlovet med en eftermiddag i Fleminghallen! Det bjuds på tävlingar, bokpresenter, festligheter och fika. Flemingsbergs nya bibliotek och ungdomsverksamhet öppnar i Fleminghallen till hösten, det här blir en chans att kolla in vad som håller på att hända i huset. Det är gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg, men de 150 första på plats får en Sommarlovspåse. Välkommen!   

Datum: Onsdag 12 juni
Tid: 13:00-15:00
Plats: Fleminghallen