Välkommen till vårens författarprogram och föreläsningar på biblioteken i Huddinge. Allt är gratis men ibland behöver du biljett eller föranmäla dig för att delta. 

INSTÄLLT Arkan Asaad

Foto: Hugo Thambert

Författarbesöket är famskjutet på grund av coronaviruset. Nytt datum meddelas senare.

Vårby bibliotek måndag 16 mars kl. 18:00 

Den prisbelönte författaren Arkan Asaad besöker Vårby bibliotek. Asaad debuterade 2011 med romanen ”Stjärnlösa nätter” som bygger på hans egna erfarenheter av att bli bortgift mot sin vilja vid 18 års ålder. Romanen följdes upp av ”Blod rödare än rött” och ”Bortom solens strålar”. Asaads romaner är flitigt lästa bland bokcirklar och skolungdomar och utgör ett bra underlag för diskussion och reflektion.

Om du inte redan läst böckerna finns ett begränsat antal gåvoexemplar att hämta på Vårby bibliotek från och med 1 februari. Ingen föranmälan.

INSTÄLLT Martin Hedberg

Foto: Frank Hedberg

Segeltorps bibliotek onsdag 15 april kl. 18:00

Meteorologen och väderbloggaren Martin Hedberg är aktuell med fotoboken ”Extremt väder” (2019). Ta del av hans kunskap om extremväder och framtidens klimat.

Biljettsläpp 1 april. Nyhet! Boka via webben. Länk till bokning kommer att synas här i evenemanget 1/4 från kl 10:00.

INSTÄLLT Inger Alfvén

Foto: Caroline Anderson

Trångsunds bibliotek måndag 20 april kl. 19.00

Författaren Inger Alfvén besöker Trångsunds bibliotek. I hennes romaner förekommer ofta existentiella frågor och moraliska konflikter, bland annat om nedärvda könsroller, kärlek, vänskap och ensamhet. Hennes senaste roman heter "Tvilling" och utkom 2019.

Språk