Välkommen till höstens författarprogram och föreläsningar på biblioteken i Huddinge. Allt är gratis men ibland behöver du biljett eller föranmäla dig för att delta. 

Klimatsmart liv - Johan Tell om hur vi kan leva mer hållbart

Foto: Katinka Tell

Skogås bibliotek 25 november 19.00

Med utgångspunkt från boken "Ekologik – 100 enkla sätt att leva hållbart" och sina tidigare miljöböcker pratar han om de ofta små val som vi behöver göra för att leva mer miljövänligt och på så vis minska våra egna ekologiska avtryck.

Föranmälan från 11 november på telefon: 08-535 348 80 eller e-post: skogas.bibliotek@huddinge.se


Anna Takanen

Foto: Fredrik Skogkvist

Huvudbiblioteket 4 december kl. 18:30

Anna Takanens debutbok "Sörjen som blev" handlar om familjens finska historia. Pappan kom som krigsbarn till Sverige när han var fyra år gammal, då hade hans pappa redan hade dött i kriget. Bokens centrala tema är krigets obarmhärtiga effekter på människor, både på de som upplever det och på framtida generationer.

Anna Takanen är skådespelare, regissör och tidigare teaterchef på Kulturhuset Stadsteatern. Programmet är på svenska, men det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor på finska efter föredraget.

Biljettsläpp 27 november. Max två biljetter/person. OBS! Förbokade biljetter måste du hämta senast 30 minuter innan programstart.
Boka på telefon: 08-535 305 00 eller e-post: huvudbiblioteket@huddinge.se

 

 

 

Språk