Öppethållande och evenemang

Just nu kan det förekomma snabba ändringar i bibliotekens öppettider. Se aktuella öppettider för alla bibliotek. Med några få undantag ställer vi in alla evenemang tills vidare.

Lånetid och omlån

Lånetiden är förlängd och du har möjlighet att låna om fler gånger än annars. Se våra ändrade låneregler.

Hämtpåsar

Du som inte kan eller vill vistas i biblioteket kan beställa en färdigpackad hämtpåse att hämta på eller utanför biblioteket.

Stanna hemma om du är sjuk

Om du har snuva, hosta eller feber kontakta oss på telefon eller e-post istället. I E-biblioteket hittar du e-böcker, strömmande film och digitala tidningar som du kan låna hemifrån.

Aktuell information om covid-19

Huddinge kommuns webbplats huddinge.se uppdateras löpande med information om händelseutvecklingen. Där hittar du också information från ansvariga myndigheter.

Information about the coronavirus in different languages from informationsverige.se