Läs på ditt språk

På biblioteken i Huddinge finns det böcker på cirka sextio språk. Några av de största språken är arabiska, finska, polska, ryska, spanska och turkiska. Fråga oss som jobbar på biblioteket efter böcker på ditt språk.

Papperstidningar och digitala tidningar

På biblioteken i Huddinge finns papperstidningar och digitala tidningar på många olika språk. Fråga personalen om hjälp. 

Pressreader - tidningar på många olika språk

Pressreader är en databas som innehåller tidningar från ett hundratal länder, på många olika språk. Här finns också större svenska dagstidningar som Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Göteborgsposten. 

Pressreader från biblioteket

Pressreader hemifrån

Läs mer om Pressreader

Världens bibliotek

Världens bibliotek är en webbtjänst där du hittar strömmande e-böcker och ljudböcker på flera språk. Alla som är sig i Sverige kan använda tjänsten.

Du kan strömma alla medier på Världens bibliotek. Du behöver bara registrera dig med e-postadress och välja ett lösenord.

Besök Världens bibliotek

Internationella biblioteket

Internationella biblioteket har böcker, tidningar och andra medier på många olika språk. På deras webbplats kan du själv söka efter böcker och andra medier. Om du vill låna något från Internationella biblioteket kan personalen på våra bibliotek hjälpa dig. Böckerna skickas till ditt lokala bibliotek i Huddinge. 

Språk