På biblioteken i Huddinge finns det böcker på cirka sextio språk. Några av de största språken är arabiska, finska, polska, ryska, spanska och turkiska. Fråga oss som jobbar på biblioteket efter böcker på ditt språk.

Papperstidningar och digitala tidningar

På biblioteken i Huddinge finns papperstidningar och digitala tidningar på många olika språk. Fråga personalen om hjälp. 

Pressreader - tidningar på många olika språk

Pressreader är en databas som innehåller tidningar från ett hundratal länder, på många olika språk. Här finns också större svenska dagstidningar som Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Göteborgsposten. 

Pressreader från biblioteket

Pressreader hemifrån

Läs mer om Pressreader

Världens bibliotek

Världens bibliotek är en webbtjänst där du hittar strömmande e-böcker och ljudböcker på flera språk. Alla som befinner sig i Sverige kan använda tjänsten.

Du kan strömma alla medier på Världens bibliotek. Det finns inga begränsningar för hur mycket du kan ta del av. Du behöver bara registrera dig som användare med e-postadress och välja ett lösenord.

Besök Världens bibliotek

Internationella biblioteket

Internationella biblioteket ligger på Odengatan 59, mitt i centrala Stockholm. Du kan besöka biblioteket och låna böcker, tidningar, film och musik på mer än hundra olika språk.

På Internationella bibliotekets webbplats kan du själv söka efter böcker och andra medier. Du kan också beställa böcker från Internationella biblioteket till ditt lokala bibliotek i Huddinge. Fråga personalen om du vill beställa böcker så hjälper vi dig.  

Språk