Kom och lek! 16 november till 15 januari pågår den interaktiva lekutställningen Tittut! på Vårby bibliotek med Barnkonsten. Mer om Barnkonstens utställningar

Här ser du vad som är på gång för barn på biblioteken i Huddinge. Alla evenemang är gratis, men ibland behövs föranmälan.

Vi har tekniska problem med kalendariet som gör att evenemang försvinner 24 timmar innan utsatt datum. Enligt vår leverantör ska problemet lösas med nästa uppgradering av webbsystemet den 28 november.

Om du behöver mer information om ett evenemang som inte längre syns i kalendariet, kontakta biblioteket eller sök upp evenemanget i På gång på huddinge.se

Kalender

angle-left Babytecken

Med hjälp av babytecken kan du och ditt barn förstå varandra bättre innan talet är igång. Författaren Ulrika Casselbrant håller en introduktion, ger tips och lär er babyteckensång. För barn mellan 4 och 18 månader och deras vuxna. Gratis, men begränsat antal platser. Föranmälan till Trångsunds bibliotek från och med 1 november: Tel. 08-535 354 38 eller e-post: trangsunds.bibliotek@huddinge.se.

Datum: 15 november
Tid: 10:00-11:00
Plats: Trångsunds bibliotek

Öppen konstverkstad och fredagskul i Vårby

På Vårby bibliotek med Barnkonsten finns roliga och kreativa aktiviteter varje vecka: 

Tisdag och torsdag klockan 14.00-15.30 dukar vi upp för skapande och pyssel i konstverkstaden tillsammans med våra konstpedagoger. För barn 5-12 år.

Varje fredag klockan 14.00-16.00 kan barn 7-14 år skapa konst i verkstaden och spela musik med Kulturskolans lärare.

Språk