Bokcirkel online för unga

Segeltorps bibliotek är stängt fram till dess att ett nytt beslut fattas. Vi hänvisar till något av våra andra bibliotek som öppnar den 26 januari. 

Öppettider

Meröppet bibliotek

Meröppet betyder att du kan använda biblioteket under vissa tider när personal inte finns på plats. För att använda meröppet måste du först aktivera funktionen på ditt bibliotekskort. Det gör du genom att besöka Segeltorps bibliotek under de bemannade öppettiderna och visa legitimation. Du måste ha fyllt 18 år för att få tillgång till meröppet. 

Mer om meröppet

Här hittar du:

  • Datorer
  • Kopiator, A4 och A3
  • Skanner och skrivare (svart/vit)
  • Studierum
  • Toalett (HWC) och skötbord
  • Trådlöst nätverk, Wifi

Mer information hittar du på sidan Lokaler och utrustning

Besök oss

Häradsvägen 252
141 71 Segeltorp

Segeltorps bibliotek ligger i Segeltorps centrum i anslutning till skolan, men med egen entré ut mot parkering. Buss 703, 704, 707 och 710 stannar vid Segeltorps centrum, hållplats Segeltorps centrum. 

Kontakta oss

Telefon: 08 - 535 330 60
E-post: segeltorps.bibliotek@huddinge.se

Språk

På gång

angle-left Bokcirkel online för unga

Vill du läsa böcker och sedan prata med andra om vad du läst? Var med i vår bokcirkel på Discord! Till första gången vi ses läser vi Som stjärnor i natten av Jennifer Niven.
Du kan vara med via dator eller telefon. När du anmäler dig får du en länk till vår Discord-server och information om hur du gör för att vara med.

De första som anmäler sig får ett ex av boken! De som anmäler sig senare hjälper vi att hitta en lånebok eller att låna e-boken i bibliotekets app Biblio.

För dig 13-19 år.

Anmäl dig här

 

Datum: Onsdag 10 mars
Tid: 16.30-17.15
Plats: Discord