Bokcirkel online för unga

Besök oss bara om du måste och, om du kan, när vi har färre besökare. Generellt är det lugnare mellan klockan 10 och 13 och färre besökare i slutet av veckan.  Läs mer om hur bibliotekens verksamhet påverkas av covid-19.

Öppettider

Meröppettider

Meröppet öppnar igen den 26 januari. 

Måndag–fredag: 8–20
Lördag–söndag: 8–17

Meröppet betyder att du kan använda biblioteket under vissa tider när personal inte finns på plats. För att använda meröppet måste du först aktivera funktionen på ditt bibliotekskort. Det gör du genom att besöka Skogås bibliotek under de bemannade öppettiderna och visa legitimation. Du måste ha fyllt 18 år för att få tillgång till meröppet. Mer om meröppet 

Här finns

  • Bokinkast
  • Grupprum och tyst studierum
  • Kopiator 
  • Datorer med skanner och skrivare (svart/vit)
  • Toalett (HWC) och skötbord
  • Trådlöst nätverk, Wifi

Mer information hittar du på sidan Lokaler och utrustning

Besök oss

Skogåstorget 7 - 9
142 22 Skogås

Skogås bibliotek ligger på övre plan inne i Skogås centrum. Åk pendeltåg till Skogås eller buss 742, 828, 830 eller 831 till Skogås centrum. Centrumbyggnaden ligger intill pendeltågsstationen, till höger vid nedgången.

Kontakta oss

Telefon: 08-535 348 80
E-post: skogas.bibliotek@huddinge.se

Språk

På gång

angle-left Bokcirkel online för unga

Vill du läsa böcker och sedan prata med andra om vad du läst? Var med i vår bokcirkel på Discord! Till första gången vi ses läser vi Som stjärnor i natten av Jennifer Niven.
Du kan vara med via dator eller telefon. När du anmäler dig får du en länk till vår Discord-server och information om hur du gör för att vara med.

De första som anmäler sig får ett ex av boken! De som anmäler sig senare hjälper vi att hitta en lånebok eller att låna e-boken i bibliotekets app Biblio.

För dig 13-19 år.

Anmäl dig här

 

Datum: Onsdag 10 mars
Tid: 16.30-17.15
Plats: Discord